De Nederlandse Daniël Nelson Young Wildlife Photographer of the Year

geplaatst op: 30-10

In de categorie voor jonge fotografen maakte de toen 16-jarige Daniël Nelson een prachtige foto van een jongvolwassen gorilla en daarmee won hij deze prestigieuze prijs. Een vrolijke foto waar je graag naar kijkt. Net als de winnende foto’s in de meeste andere categorieën.

Helaas is de winnende foto van Brent Stirton in de categorie Wildlife Photographer of the Year 2017 een vreselijke weergave van de realiteit: een gestroopte neushoorn zonder hoorn. De foto geeft het drama van Afrika weer, waar de stroperij de meest prachtige dieren van onze aarde bedreigt.
Nelson was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in de dierenwereld en de fotografie en is een zeer ondernemende jonge fotograaf. Op dit moment is hij op reis, per OV naar Zuid-Afrika, een enorme uitdaging voor hem.

Meer lezen en kijken naar winnende foto’s?
www.nhm.ac.uk/visit/wpy.html
www.nrc.nl/nieuws/2017/10/18/winnaars-wildlife-photographer-of-the-year-a1577684


Ga ook eens kijken op www.facebook.com/zoekeenfotograaf/ voor meer nieuws over onze fotografen.


Over deze site

Alle foto's gepubliceerd op deze pagina zijn eigendom van de fotografen die de foto's hebben geplaatst.

Algemene voorwaarden
privacyverklaring

Is Fotografie uw passie?

Bent u fotograaf en gespecialiseerd in trouwfoto's, portretfoto's of bent u een fotograaf voor de zakelijke markt? Dan is Zoekeenfotograaf.nl het platform voor u met een brede keus aan fotografie specialismen, zoals lifestyle, industrie, reklame, natuur, interieur etc. Laat uw portfolio en creativiteit zien aan de markt.
gratis proberen?

Contact

 • Telefoon:
  010 418 14 00

 • Email:
  info@zoekeenfotograaf.nl

 • Zoekeenfotograaf.nl is onderdeel van
  Intervisie Beheer BV.
  Kvk Rotterdam: 24296402