Amerikaanse Alex Prager in Foam

geplaatst op: 14-06

Zeker de moeite waard om naar toe te gaan! Fotoregisseur Alex Prager exposeert in Foam met een nieuwe expositie 'Silver Lake Drive'.
De Amerikaanse Alex Prager is een meester in het regisseren en ensceneren van haar fotoopnames. Haar werk is vooral geïnspireerd op films en dan met name de film noir, thriller, melodrama en crime fiction. Vrouwen spelen veelal de hoofdrol in haar werk. De foto's zijn van een gestileerde schoonheid, ze tonen misschien wel een perfecte scene maar je voelt tevens iets beklemmends. De toeschouwer ziet heel veel en kan daar zijn of haar eigen verhaal en fantasie op loslaten.

Foto tentoonstelling van Alex Prager " SILVER LAKE DRIVE "  te zien in Foam Museum te Amsterdam  d.d. 14 juni - 4 september 2019  zie :  https://www.foam.org/nl/museum/programma/alex-prager


Ga ook eens kijken op www.facebook.com/zoekeenfotograaf/ voor meer nieuws over onze fotografen.


Over deze site

Alle foto's gepubliceerd op deze pagina zijn eigendom van de fotografen die de foto's hebben geplaatst.

Algemene voorwaarden
privacyverklaring

Is Fotografie uw passie?

Bent u fotograaf en gespecialiseerd in trouwfoto's, portretfoto's of bent u een fotograaf voor de zakelijke markt? Dan is Zoekeenfotograaf.nl het platform voor u met een brede keus aan fotografie specialismen, zoals lifestyle, industrie, reklame, natuur, interieur etc. Laat uw portfolio en creativiteit zien aan de markt.
probeer zoekeenfotograaf gratis

Contact

 • Telefoon:
  010 418 14 00

 • Email:
  info@zoekeenfotograaf.nl

 • Zoekeenfotograaf.nl is onderdeel van
  Intervisie Beheer BV.
  Kvk Rotterdam: 24296402