RiCon Fotografie

fotograaf in Ridderkerk

Over RiCon Fotografie

Een bruidsfotograaf die begrijpt wat jullie willen. Die met jullie meedenkt en met unieke ideeen komt. En die daarnaast ook nog prachtige herinneringen voor jullie maakt in een mooi vormgegeven album. Als dat de bruidsfotograaf is waar jullie naar op zoek zijn, dan durf ik hier wel hardop te zeggen dat jullie die nu hebben gevonden!

Fotografe Rika Conradi van RiCon Fotografie werkt bovendien nauw samen met een filmer, zodat, als jullie dat willen, er een compleet pakket foto en film geboekt kan worden. Wij komen door heel Nederland en zelfs daarbuiten.

Trots zijn wij op de vele (internationale) bruidsfoto awards die wij in ontvangst hebben mogen nemen. Zonder die fantastische bruidsparen was dat niet gelukt. Wij zijn daar heel dankbaar voor.

Graag ontmoeten we jullie in onze studio in Ridderkerk. Of als de afstand daarvoor te ver is, is Skype wellicht ook een mogelijkheid om kennis te maken en jullie te voorzien van tips & tricks voor jullie bruiloft.

Warme groet,

Rika Conradi

RiCon Fotografie
Tinstraat 51
2984 AN Ridderkerk
Zuid-Holland
0180428273
0646398890

bekijk mijn website

facebook


Gespecialiseerd in:
bruidsfotografie
portretfotografie
bedrijfsfotografie

Neem contact met ons op:

Over deze site

Alle foto's gepubliceerd op deze pagina zijn eigendom van de fotografen die de foto's hebben geplaatst.

Algemene voorwaarden
privacyverklaring

Fotonieuws

Is Fotografie uw passie?

Bent u fotograaf en gespecialiseerd in trouwfoto's, portretfoto's of bent u een fotograaf voor de zakelijke markt? Dan is Zoekeenfotograaf.nl het platform voor u met een brede keus aan fotografie specialismen, zoals lifestyle, industrie, reklame, natuur, interieur etc. Laat uw portfolio en creativiteit zien aan de markt.
lid worden van zoekeenfotograaf?

Contact

 • Telefoon:
  06 462 555 01

 • Email:
  info@zoekeenfotograaf.nl

 • Zoekeenfotograaf.nl is onderdeel van
  Intervisie Beheer BV.
  Kvk Rotterdam: 24296402