fotograaf in

Over

“Mijn vader was mijn grootste inspiratiebron toen ik begon met fotograferen. Ik heb veel van hem geleerd, met name het gebruik van scherpte/ ondiepte in een foto vond ik , en vind ik nog steeds, fascinerend.”

Ronald weet in zijn portret-, en trouwfotografie steeds het juiste moment te “pakken” met zijn camera. Zijn foto’s tonen de emotie van dat ogenblik, zijn niet zo gestileerd als bij veel fotografen.

De stijl van Ronald is verfrissend, vernieuwend, hij zegt er zelf van: “ een foto moet lekker bruisen, wel scherp zijn maar ik wil ook lichtjes in de ogen zien twinkelen.”

 

Ronald neemt de tijd voor het maken van een portretfoto, dat is belangrijk omdat mensen zich op hun gemak moeten voelen, niet gehaast. Dat kan in de studio of op locatie en Ronald spreekt alle mogelijkheden graag met u door, ook de visagie kan geregeld worden.

Het aantal personen, kleur/ zwart-wit, is het een cadeau, hoe wilt u de afdrukken (op canvas en aluminium is ook mogelijk) alles gaat in overleg met u!

 

Ook voor een trouwreportage doet Ronald heel wat “research”. Hij spreekt allereerst uitgebreid met het a.s. bruidspaar over hun wensen voor die o zo belangrijke dag in hun leven. Vervolgens bezoekt Ronald de verschillende locaties van de bruiloft zodat hij goed kan inschatten hoe hij de trouwdag zo mooi mogelijk in beeld kan brengen. Een gesprek met de ceremoniemeester leert hem nog wat meer details over het bruidspaar en hun wensen.

 

Voor zakelijke fotoreportages en portretten kunt u ook bij Ronald terecht. Met een scherp oog voor detail en de menselijke kant van uw bedrijf weet hij iedere keer de juiste toon te vinden in zijn reportages. Of het nu gaat om een reeks portretten van directie en medewerkers, bedrijfsbrochures, produktfotografie, website of bedrijfsfeest, alles gaat in samenspraak met u, de klant, en we gaan net zo lang door totdat u tevreden bent.


Gespecialiseerd in:

Neem contact met ons op:

Over deze site

Alle foto's gepubliceerd op deze pagina zijn eigendom van de fotografen die de foto's hebben geplaatst.

Algemene voorwaarden
privacyverklaring

Is Fotografie uw passie?

Bent u fotograaf en gespecialiseerd in trouwfoto's, portretfoto's of bent u een fotograaf voor de zakelijke markt? Dan is Zoekeenfotograaf.nl het platform voor u met een brede keus aan fotografie specialismen, zoals lifestyle, industrie, reklame, natuur, interieur etc. Laat uw portfolio en creativiteit zien aan de markt.
gratis proberen?

Contact

 • Telefoon:
  010 418 14 00

 • Email:
  info@zoekeenfotograaf.nl

 • Zoekeenfotograaf.nl is onderdeel van
  Intervisie Beheer BV.
  Kvk Rotterdam: 24296402