Fotografie Bas Van Der Wel

fotograaf in Spijkenisse

Over Fotografie Bas Van Der Wel

Fotografie Bas van der Wel is sinds 1990 in Spijkenisse gevestigd. Wij hebben een grote professionele studio waarin bijna alles gefotografeerd kan worden. Of het nu gaat om mensen, auto's, producten of sieraden, onze vakkennis staat garant voor mooi beeldmateriaal. 

Uiteraard fotograferen wij ook op locatie, voor particulieren maar ook voor bedrijven. Wij hebben alle benodigde diploma's en vergunningen voor industriële fotografie. Het fotograferen van daken van opslagtanks voor inspectiedoeleinden is onze specialiteit. Wij mogen een aantal grote bedrijven in de Europoort tot onze klanten rekenen, zoals de BP Raffinaderij, Applus RTD, Huntsman, Exxon en Mistras.

Ook voor bedrijfsreportages en het fotograferen van jubilarissen kunt u onze fotograaf reserveren.

In onze studio kunt u pasfoto's laten maken die voldoen aan de voorwaarden van de Nederlandse overheid. Ook voor alle buitenlandse paspoorten kunt u bij ons terecht, zelfs wanneer afwijkende voorwaarden en afmetingen vereist zijn

Uiteraard hebben wij een grote lijstencollectie. Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast het afdrukken en inlijsten van foto's kunnen wij op bijna alle andere materialen printen zoals acryl, linnen, aluminium, hout en zelfs op glas.

Naast portretfotografie zijn wij gespecialiseerd in bruidsfotografie. U kunt kiezen voor een traditioneel, met de hand verwerkt fotoalbum maar wij kunnen de beelden ook in een digitaal album opmaken.

Vanuit de wijde omgeving van Spijkenisse komen mensen naar ons toe om analoge foto's te laten digitaliseren en bewerken. 

Fotografie Bas Van Der Wel
Stationsstraat 2
3201 AS Spijkenisse
Zuid-Holland
0181 615561

bekijk mijn website


Gespecialiseerd in:
portretfotografie
bedrijfsfotografie

Neem contact met ons op:

Over deze site

Alle foto's gepubliceerd op deze pagina zijn eigendom van de fotografen die de foto's hebben geplaatst.

Algemene voorwaarden
privacyverklaring

Is Fotografie uw passie?

Bent u fotograaf en gespecialiseerd in trouwfoto's, portretfoto's of bent u een fotograaf voor de zakelijke markt? Dan is Zoekeenfotograaf.nl het platform voor u met een brede keus aan fotografie specialismen, zoals lifestyle, industrie, reklame, natuur, interieur etc. Laat uw portfolio en creativiteit zien aan de markt.
probeer zoekeenfotograaf gratis

Contact

 • Telefoon:
  010 418 14 00

 • Email:
  info@zoekeenfotograaf.nl

 • Zoekeenfotograaf.nl is onderdeel van
  Intervisie Beheer BV.
  Kvk Rotterdam: 24296402