Blijefotos.nl

fotograaf in Lisse

Over Blijefotos.nl

Ik ben Theo van Woerden en professioneel fotograaf in hart en nieren. Op 12-jarige leeftijd kreeg ik mijn eerste camera en heb heel veel avonden op mijn slaapkamer zitten oefenen. Toen ik een jaar of 16 was, ben ik mee gaan doen met wedstrijden en daardoor werden mijn foto’s steeds beter.

Inmiddels zijn we vele jaren verder en nog volg ik om het jaar trainingen en heb ik een jaar lang mij laten mentoren door één van de beste bruidsfotografen ter wereld. Eigenlijk ben ik nooit tevreden en ben van mening dat het altijd beter kan. De lat ligt hoog. Ik ben een mensenmens en vind het heerlijk om het unieke van elk mens vast te leggen. Daarom is geen trouwreportage hetzelfde omdat elk mens uniek is.

Ik hoor nog al eens: “Wij zijn niet fotogeniek of we staan nooit leuk op de foto”. Ik kan jullie zeggen: dat komt niet door jullie maar door degene die de foto heeft gemaakt. Daarom geef ik bij elk kennismakingsgesprek een gratis pre-weddingsshoot, waarbij ik de garantie geef dat jullie wèl mooi worden geportretteerd.

Ik besteed heel veel aandacht aan de nabewerking. Elke foto wordt nauwkeurig bekeken of deze voldoet aan de kwaliteitseisen en past in jullie verhaal. Een bruiloft fotograferen neemt ongeveer 4 werkdagen aan selecteren, nabewerken en album maken, in beslag.

Mijn stijl van fotograferen is ‘journalistiek’ en vol van passie. Wat inhoudt dat jullie niet poseren en er niets in scène wordt gezet. De jaren ’70 tot ’90 zijn voorbij waarin elke foto in scène werd gezet en er alleen geposeerde foto’s werden gemaakt. Juist de spontane en de ongedwongen foto’s geven een echt beeld van wie jullie zijn. Het hoort bij deze tijd. Laat zien wie je bent!

Juist de spontane en de ongedwongen foto’s geven een echt beeld van wie jullie zijn.

Nadat jullie een aanvraag hebben gedaan, neem ik contact op en worden jullie uitgenodigd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Jullie wensen en mijn ideeën leggen we bij elkaar en zo ontstaat er iets moois. Uiteraard zien jullie veel voorbeelden van andere trouwreportages en de diverse soorten albums.

Op jullie bruiloft ben ik ‘één van jullie gasten die met een camera rondloopt’ die zo het minst opvalt, en speur ik naar ‘momenten’ die het verhaal van jullie trouwdag maken.

Van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Blijefotos.nl
Von Bonninghausenlaan 36
2161ET Lisse
Zuid-Holland
06-24260040

bekijk mijn website

facebook


Gespecialiseerd in:
bruidsfotografie
portretfotografie

Neem contact met ons op:

Over deze site

Alle foto's gepubliceerd op deze pagina zijn eigendom van de fotografen die de foto's hebben geplaatst.

Algemene voorwaarden
privacyverklaring

Fotonieuws

Is Fotografie uw passie?

Bent u fotograaf en gespecialiseerd in trouwfoto's, portretfoto's of bent u een fotograaf voor de zakelijke markt? Dan is Zoekeenfotograaf.nl het platform voor u met een brede keus aan fotografie specialismen, zoals lifestyle, industrie, reklame, natuur, interieur etc. Laat uw portfolio en creativiteit zien aan de markt.
lid worden van zoekeenfotograaf?

Contact

 • Telefoon:
  06 462 555 01

 • Email:
  info@zoekeenfotograaf.nl

 • Zoekeenfotograaf.nl is onderdeel van
  Intervisie Beheer BV.
  Kvk Rotterdam: 24296402