Blijefotos.nl

fotograaf in Lisse

Over Blijefotos.nl

Welkom op mijn pagina!! Jullie hebben trouwplannen en zijn opzoek naar een fotograaf. Ik ben Theo van Woerden van Blijefotos.nl en ben al heel veel jaar professioneel trouwfotograaf. Inmiddels heb ik rond de 1000 bruiloften gefotografeerd in de loop van de jaren. Elke bruiloft die ik mag fotograferen vind ik oprecht een eer!! Bruidsparen geven mij het vertrouwen dat ik hun mooiste dag mag vastleggen voor nu en voor de toekomst.

Voor jullie is het best lastig om een fotograaf te vinden die bij jullie past. Misschien kan ik jullie helpen? Ik ben spontaan en zo fotografeer ik ook. Eigenlijk laat ik bruidsparen nooit echt poseren. Alleen als we foto's gaan maken op locatie, stuur ik licht aan maar de rest van de dag laat ik gebeuren zonder dingen in scene te zetten. Noem mijn stijl journalistiek, ik fotografeer de momenten en kleine momentjes. Juist die momenten geven een echt beeld van hoe jullie bruiloft is. De grote lijnen worden toch wel gefotografeerd maar juist die details, die knipoog, die knuffel, die mooie blik, die traan..... dat maakt jullie bruiloft echt!

Ik kom graag met jullie in contact om kennis te maken. Het is 100% vrijblijvend. Na het gesprek zijn jullie veel wijzer en weten gelijk de kosten. Hartelijke welkom!! 

P.S. Ik fotografeer door heel Nederland zonder kilometer vergoeding!

 

 

 

 

Blijefotos.nl
Von Bonninghausenlaan 36
2161ET Lisse
Zuid-Holland
06-24260040

bekijk mijn website

facebook


Gespecialiseerd in:
bruidsfotografie
portretfotografie

Neem contact met ons op:

Over deze site

Alle foto's gepubliceerd op deze pagina zijn eigendom van de fotografen die de foto's hebben geplaatst.

Algemene voorwaarden
privacyverklaring

Fotonieuws

Is Fotografie uw passie?

Bent u fotograaf en gespecialiseerd in trouwfoto's, portretfoto's of bent u een fotograaf voor de zakelijke markt? Dan is Zoekeenfotograaf.nl het platform voor u met een brede keus aan fotografie specialismen, zoals lifestyle, industrie, reklame, natuur, interieur etc. Laat uw portfolio en creativiteit zien aan de markt.
lid worden van zoekeenfotograaf?

Contact

 • Telefoon:
  06 462 555 01

 • Email:
  info@zoekeenfotograaf.nl

 • Zoekeenfotograaf.nl is onderdeel van
  Intervisie Beheer BV.
  Kvk Rotterdam: 24296402