fotograaf in

Over

Naast werk in opdracht breid ik mijn portfolio uit door het maken van vrij werk. Op zoek naar een mooie foto voor boven de bank, een eyecatcher voor in de hal, of een origineel cadeau voor je vrienden die net verhuisd zijn, maar wil je wel iets origineels? Dan is een unieke foto van 'Albert Jan Vakfotografie' afgedrukt op groot formaat of canvas iets voor jou! 

Een grote foto van 30x40 cm heb je al vanaf 40 euro en een canvas doek al vanaf 80 euro! De foto's vallend onder 'Vrij werk', en zijn dus niet in opdracht gemaakt. Waarom zijn ze dan gemaakt? Gewoon, omdat ik het zelf zo leuk vind! Ik heb een uiteenlopende interesse in fotografie onderwerpen; ik maak foto's van modellen, steden, landschappen, dieren of vanuit de lucht, noem maar op. Het kan zijn dat ik de foto's gemaakt heb tijdens een van mijn reizen, of gewoon om de hoek bij mij in de straat.


Gespecialiseerd in:

Neem contact met ons op:

Over deze site

Alle foto's gepubliceerd op deze pagina zijn eigendom van de fotografen die de foto's hebben geplaatst.

Algemene voorwaarden
privacyverklaring

Fotonieuws

Is Fotografie uw passie?

Bent u fotograaf en gespecialiseerd in trouwfoto's, portretfoto's of bent u een fotograaf voor de zakelijke markt? Dan is Zoekeenfotograaf.nl het platform voor u met een brede keus aan fotografie specialismen, zoals lifestyle, industrie, reklame, natuur, interieur etc. Laat uw portfolio en creativiteit zien aan de markt.
lid worden van zoekeenfotograaf?

Contact

 • Telefoon:
  06 462 555 01

 • Email:
  info@zoekeenfotograaf.nl

 • Zoekeenfotograaf.nl is onderdeel van
  Intervisie Beheer BV.
  Kvk Rotterdam: 24296402