JansjeJKF®Klazinga

fotograaf in Amsterdam

Over JansjeJKF®Klazinga

Jansje: 'In mijn fotografie laat ik, naast het product, ook de omgeving zien waarin het product wordt gebruikt'.

Jansje Klazinga is een interieurfotograaf voor de zakelijke markt en dat doet ze met een groot gevoel voor styling en design. Dat maakt haar fotografie uniek in Nederland. Haar stijl is vaak licht en sprankelend waardoor een product mooi tot zijn recht komt. De sfeer is belangrijk. Ook lifestyle beeld (met mensen) is een mogelijkheid.

'Mooi beddengoed verkoopt veel beter in een prachtig gestylede slaapkamer, dat is commercieel gezien geweldig voor de opdrachtgever'.

Door haar passie voor design en interieur snapt Jansje als geen ander de kleurentaal en het materiaalgebruik van ontwerpers. Ze denkt mee bij het uitwerken van concepten voor een campagne en is zelfs in staat een compleet concept zelfstandig aan te bieden aan haar zakelijke klanten. Ook locaties voor fotoshoots of film kan Jansje verzorgen. Of het nu een (daglicht)studio is of een fantastisch woonhuis.

Jansje werkt al 15 jaar regelmatig voor bladen als VT wonen en Eigen huis & Interieur Magazine en ook voor tal van architecten, ontwerpers en fabrikanten.

JansjeJKF®Klazinga
Spadinalaan 59
1031 KB Amsterdam
Noord-Holland
06-51987218

bekijk mijn website

facebook
twitter
linkedin


Gespecialiseerd in:
bedrijfsfotografie

Neem contact met ons op:

Over deze site

Alle foto's gepubliceerd op deze pagina zijn eigendom van de fotografen die de foto's hebben geplaatst.

Algemene voorwaarden
privacyverklaring

Is Fotografie uw passie?

Bent u fotograaf en gespecialiseerd in trouwfoto's, portretfoto's of bent u een fotograaf voor de zakelijke markt? Dan is Zoekeenfotograaf.nl het platform voor u met een brede keus aan fotografie specialismen, zoals lifestyle, industrie, reklame, natuur, interieur etc. Laat uw portfolio en creativiteit zien aan de markt.
probeer zoekeenfotograaf gratis

Contact

 • Telefoon:
  010 418 14 00

 • Email:
  info@zoekeenfotograaf.nl

 • Zoekeenfotograaf.nl is onderdeel van
  Intervisie Beheer BV.
  Kvk Rotterdam: 24296402